MEXIKO NA TALÍŘI 14.-16.11.

Polévka:

Mexická fazolačka      55, -

z pečených fazolí, zdobená kukuřičnými chipsy 

Předkrm:

Totopos s horkou čedarovou omáčkou   129,-

(křupavé kukuřičné lupínky)

Hlavní chod:

1) Empanada de Mixta s kuřecím masem    249, -

kukuřicí a sýrem, přelitá pikantní smetanou (zapečená tortilla ve formě kapsy) 

2) Burritos  239, -

plněné grilovanými vepřovými nudličkami, paprikou, cibulkou, rýží a zapečené s mozzarellou, podávané s rajčatovou salsou 

3) Chilli con carne   210, -

s opečeným chlebem 

4) Fajitas s kuřecím masem 269,-

cibulí a paprikou s rajčatovou salsou 


Jídlo si můžete také vychutnat společně s vychlazeným mexickým pivem s tequillou za 55, - .