MEXIKO NA TALÍŘI 14.-16.11.
Polévka:
Mexická fazolačka 55, -
z pečených fazolí, zdobená kukuřičnými chipsy
Předkrm:
Totopos s horkou čedarovou omáčkou 129,-
(křupavé kukuřičné lupínky)
Hlavní chod:
1) Empanada de Mixta s kuřecím masem 249, -
kukuřicí a sýrem, přelitá pikantní smetanou (zapečená tortilla ve formě kapsy)
2) Burritos 239, -
plněné grilovanými vepřovými nudličkami, paprikou, cibulkou, rýží a zapečené s mozzarellou, podávané s rajčatovou salsou
3) Chilli con carne 210, -
s opečeným chlebem
4) Fajitas s kuřecím masem 269,-
cibulí a paprikou s rajčatovou salsou
Jídlo si můžete také vychutnat společně s vychlazeným mexickým pivem s tequillou za 55, - .
